Hatteteater

Hatteteater

Forløb for både børn og voksne


"Hatteteater" er en sjov og fantasifuld aktivitet, der skaber et fantastisk rum mellem børn og voksne. "Hatteteater" laves for en gruppe af børn, hvor børnene skiftes til dels at være publikum og dels til at være skuespillere, der spiller med i den historie den voksne fortæller. Børnene må altid selv bestemme, hvilken hat og dermed rolle de vil spille, og derfor må den voksne altid finde på nye historier, der passer til rollerne. Det er både sjovt for de, som er med, og de, som ser på. "Hatteteater" styrker børns personlige og sociale kompetencer, og giver legen og fantasien en vigtig plads i institutionen.  


Grundtanken bag forløbet er, at man lærer ved at gøre. Forløbet starter med, at Mariane Siem, der har 20 års erfaring med Hatteteater, giver en kort introduktion til 2 - 4 voksne. Kort tid efter introduktionen kommer Mariane på besøg 3 formiddage med en pose hatte, så de voksne kan afprøve at improvisere historier i "Hatteteater" sammen med børnene. 

Introduktionen kan også være på et personalemøde, så hele personalegruppen får kendskab til metoden.

Aldersgruppe, antal og pris: 

"Hatteteater" passer til børn i aldersgruppen 3 - 9 år. Der kan være 12 - 15 børn med pr. gruppe, og op til 4 voksne. Vejledende pris for et forløb på 3 formiddage, hvor hver dag starter med et indledende møde for de voksne og hvor 2 grupper kan afprøve hatteteater er 7500 kr. + transport. Introduktion og afprøvning for hele personalegruppen på et personalemøde koster 3000 kr. 

Skriv eller ring gerne, så vi kan finde et tilbud, der er tilpasset jeres behov.  


Introduktionsvideo til "Hatteteater".